Pàdel al CEM Maresme: reserva la teva pista

Pàdel al CEM Maresme:
reserva la teva pista

Reserva la teva pista de pàdel a la nostra APP!

padel maresme pista

Et recomanem llegir la nostra normativa sobre la reserva de pista:

Vols passar una bona estona jugant a pàdel amb els teus amics o amigues?
A només cinc minuts del centre comercial Diagonal Mar trobaràs el CEM Maresme, que compta amb 3 pistes de pàdel on podràs gaudir d’aquest esport amb els teus amics i amigues o trobar nous companys o companyes amb qui jugar un partit.

Al CEM Maresme podràs inscriure’t en tornejos i participar en alguna de les múltiples activitats que organitzen durant tot l’any, de manera que sempre estaràs coneixent gent nova amb qui jugar.

A més, el centre compta amb l’escola de pàdel on podràs realitzar classes individuals i col·lectives per a millorar la tècnica i tàctica del pàdel. Podràs reservar una de les 3 pistes de pàdel exteriors d’una manera molt ràpida i fàcil. No t’ho pensis més, vine a jugar!

AVÍS IMPORTANT

 • La reserva de pista es pot fer amb 4 dies d’antelació.
 • El període mínim per anul·lar la reserva per la web o l’app és de 6 hores d’antelació.
 • Si és la primera vegada que vols jugar al CEM Maresme, pots contactar amb nosaltres via WhatsApp al 656 88 30 10.

Horaris

Les pistes de pàdel del CEM Maresme estan obertes de dilluns a diumenge en els horaris següents:

 • De dilluns a divendres de 8:00 a 22:30 h.
 • Dissabtes de 9:00 a 19:30 h.
 • Diumenges i festius de 9:00 a 14:30 h.
pista padel maresme
padel maresme pista
cem maresme padel
pista padel maresme

Descarrega't l'app

Si vols reservar pista o apuntar-te a les partides des del mòbil, baixa’t l’app i tindràs el pàdel a la teva butxaca!

Quines funcionalitats incorpora l’aplicació?

 • Reserva de pista ràpida i senzilla.
 • Visita els perfils dels jugadors més actius al centre.
 • Resultats més recents dels partits disputats a la instal·lació.
 • Jugadors anivellats.
 • Apunta’t a partits del teu nivell o crea’n fixant-lo tu.
 • Xat de grup de partits.
mobile cem maresme

Consells per a jugar a pàdel

La millor manera d’iniciar-te en el pàdel és fent classes, ja que t’ajudaran a aprendre correctament la tècnica des del principi. No obstant això, a continuació et donem algunes recomanacions perquè gaudeixis més dels teus partits de pàdel:

 • No t’oblidis d’escalfar i estirar abans del partit. Notaràs els teus músculs actius i preparats per jugar.
 • Troba el lloc en el qual et sentis més còmode en la pista.
 • La comunicació amb el teu company/a és molt important, animeu-vos l’un a l’altre i mantingueu una bona actitud.
 • No t’afanyis en guanyar el punt de forma ràpida. Juga amb paciència i estratègia.
 • Coordina’t amb la teva parella per no deixar llocs buits a la pista.
 • És important mantenir-se hidratat no només durant el partit, sinó també abans i després.
 • En acabar el partit cal tornar a estirar per relaxar els músculs.

Si vols millorar el teu joc de pàdel al CEM Maresme, et recomanem els nostres entrenadors personals.

cem maresme padel

Coneix més sobre el pàdel

El naixement del pàdel es remunta als anys 60, concretament l’any 1969. Aquest esport va ser creat per l’empresari Enrique Corcuera a Mèxic, més específicament a Acapulco. Sorgeix a partir d’una pista que tenia a casa i que va adaptar construint altres parets per tal de crear una pista tancada. Es va començar jugant amb pales de fusta i una pilota. Pel que fa a les regles, utilitzava les mateixes que en tenis, però amb la diferència de poder utilitzar les parets.

Avui dia, el pàdel ha evolucionat fins a aconseguir milers de seguidors arreu del món. Tot i ser un esport originari de Mèxic, actualment Espanya és el país que més juga a pàdel.

World Pàdel Tour és el circuit professional de pàdel de referència a escala mundial. Va ser creat l’any 2012 i va contribuir a l’expansió del pàdel. Actualment, és l’esport que més ràpid ha evolucionat mundialment tant en nombre de pistes com en nombre de jugadors. Avui dia es practica en més de 90 països i compta amb més de 50 federacions nacionals de pàdel inscrites a la Federació Internacional de Pàdel.

El pàdel es juga sempre en parelles (4 jugadors en total) i l’objectiu és que la pilota passi al camp contrari amb un sol bot, permetent que la pilota reboti a les parets. No obstant això, és important conèixer que la pilota només podrà tocar la paret quan prèviament hagi rebotat a terra.

Els partits de pàdel oficials no tenen una durada determinada i es juguen al millor de 3 sets. Per tant, una parella necessita guanyar 2 sets per endur-se’n el partit. En cas d’arribar al final del partit amb empat a sis, el desempat es trencarà amb el tie-break o joc decisiu.

La pista de pàdel ha de ser rectangular i tenir unes mides interiors de 10 m d’ample per 20 m de llarg, és a dir, ambdues meitats de la pista han de ser simètricament iguals.

Existeix un reglament oficial de pàdel elaborat per la FIP (Federació Internacional de Pàdel) on es troben totes les normes i regles del pàdel, a més dels detalls tècnics que han de tenir les pales i pilotes de pàdel.

El pàdel és un esport senzill de practicar i fàcil d’aprendre i no és molt exigent físicament. A més, és un esport per a tota la família, pel fet que es pot practicar a qualsevol edat.

Jugar a pàdel no només té beneficis físics sinó també mentals i és que influeix positivament en les relacions socials, ja que permet compartir temps amb família i amics. A més, millora la sociabilitat i el compromís, disminueix l’estrès, ajuda a la superació personal, millora l’autoestima, es treballen els reflexos i la coordinació i molt més!

Pàdel al CEM Maresme: no t’ho pensis més, reserva la teva pista i… que comenci el joc!