Cursos i activitats per a infants i joves

Cursos de natació per aprendre a nedar o perfeccionar i altres activitats extraescolars: pàdel, Training Kids...

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar email

  Telèfon

  Missatge

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (CET10 CLUB – AEN JÚPITER S. MARTÍ, UTE). Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.

  Activitats extraescolars. Temporada 2024-2025

  Amb les activitats extraescolars infantils i juvenils de CEM Maresme, nens, nenes i joves podran aprendre a nedar o perfeccionar la seva tècnica amb els nostres cursos de natació. A més, podran practicar activitats de terra com el pàdel i el Training Kids, entre d’altres. Aquestes activitats infantils són des dels 6 mesos fins als 17 anys. Descobreix les activitats extraescolars que tenim preparades i escull la teva opció!

  Cursos de natació

  Als cursets de dofí, cavallet, pop i cocodril els grups poden ser per edats o nivells similars.

  Cursos de pàdel i activitats de terra

  Preus i horaris

  Tots els cursos de natació tenen una matrícula de 23,96 € que s’abonarà en el moment de la inscripció, la qual inclou assegurança mèdica. Els infants tindran un casquet amb el seu nivell, aquest també està inclòs. En cas de voler comprar-ne un altre, el preu és de 5 €.

  La quota mensual varia en funció segons:

  Preus 1 dia per setmana

  Preus 2 dies per setmana

  Preus subjectes a possibles canvis a partir del 31 de desembre del 2024.

  Si tens qualsevol dubte sobre els cursos, contacta'ns!

  INSCRIPCIONS

  A partir de l’11 de juny s’obre el termini d’inscripcions preferents i renovacions pels usuaris actuals. A partir del 25 de juny, inscripcions  obertes per a nous usuaris. Si ets o has estat abonat/da o has fet algun curs amb nosaltres, pots inscriure’t a través del següent enllaç. Si no és així, hauràs de realitzar la inscripció a la recepció del centre.

  Calendari

  El calendari varia segons l’activitat triada:

  Cursos de natació

  Cursos de pàdel

  Portes obertes (només natació)

  Famílies, els següents dies, podreu veure com els més petits i joves fan la classe:

  Celebra la teva festa d'aniversari al CEM Maresme!

  Normativa

  Vols més informació sobre els cursos infantils?