Cursos i activitats per a adults

Les sessions són en grups reduïts i amb continuïtat en l’aprenentatge! Cursos de natació d'iniciació, perfeccionament, Hipopressius...

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar email

  Telèfon

  Missatge

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (CET10 CLUB – AEN JÚPITER S. MARTÍ, UTE). Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.

  Cursos de natació i activitats per a adults. Temporada 2024-2025

  Dona-li un plus al teu entrenament amb els cursos i activitats per a adults del CEM Maresme! Les sessions són en grups reduïts i amb continuïtat en l’aprenentatge, de manera que podràs perfeccionar la tècnica i millorar la teva condició física de manera més personalitzada. Inicia’t o millora el teu rendiment esportiu amb els nostres cursos de natació i vine a provar les nostres activitats de terra. Escull la teva millor opció!

  Cursos de natació i activitats de terra

  Preus i horaris

  Tots els cursos de natació han d’abonar l’import de la matrícula (23,96 €) al moment de la inscripció, on s’inclou l’assegurança mèdica. Pots escollir un, dos o tres dies a la setmana, segons la tipologia:

  Natació iniciació i perfeccionament

  Natació entrenament

  Natació embarassades

  Hipopressius

  Preus subjectes a possibles canvis a partir del 31 de desembre del 2024.

  Abona't i gaudeix d'un 20% de descompte amb els cursos

  INSCRIPCIONS

  A partir de l’11 de juny s’obre el termini d’inscripcions preferents i renovacions pels usuaris actuals. A partir del 25 de juny, inscripcions obertes per a nous usuaris. Si ets o has estat abonat/da o has fet algun curs amb nosaltres, pots inscriure’t a través del següent enllaç. Si no és així, hauràs de realitzar la inscripció a la recepció del centre.

  Calendari

  El calendari de les activitats és el següent:

  Cursos de natació 

  Activitats de terra

  Si tens qualsevol dubte sobre els cursos, contacta'ns!

  Normativa

  Vols més informació sobre els cursos per a adults?