Cursos de pàdel per adults al CEM Maresme

Inicia't o millora la teva tècnica i tàctica amb els nostres cursos de pàdel, vine a provar-ho!

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar email

  Telèfon

  Missatge

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (CET10 CLUB – AEN JÚPITER S. MARTÍ, UTE). Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.

  Cursos de pàdel. Temporada 2024-2025

  T’imagines iniciar-te o millorar la teva tècnica i tàctica en aquest esport de pilota que cada dia compta amb més fans? Ara ho pots fer amb els nostres cursos de pàdel. A partir de 18 anys o més, podràs assolir els teus objectius en un ambient fresc i divertit. A més, coneixeràs gent del teu mateix nivell amb qui podràs jugar partits. Sona bé, veritat? Els cursos de pàdel són aptes per a tots els nivells. Si no coneixes el teu nivell, dirigeix-te a la recepció del centre per sol·licitar una prova.

  Nivells dels cursos de pàdel

  Preus i horaris

  Tots els nostres cursos de pàdel tenen un import de 52,53 € / mes per 1 dia a la setmana.

  Preus subjectes a possibles canvis a partir del 31 de desembre del 2024.

  INSCRIPCIONS

  A partir de l’11 de juny s’obre el termini d’inscripcions preferents i renovacions pels usuaris/es actuals. A partir del 25 de junyinscripcions obertes per a nous usuaris/es. Si ets o has estat abonat/da o has fet algun curs amb nosaltres, pots inscriure’t a través del següent enllaç. Si no és així, hauràs de realitzar la inscripció a la recepció del centre.

  Calendari

  El calendari dels cursos de pàdel és el següent: 

  Vols més informació sobre els cursos de pàdel? Contacta'ns!

  Normativa

  Vols més informació sobre els cursos de pàdel per adults?