Spinning

Si t’agrada assistir a classe i gaudir de les millors sessions d’spinning, estàs al lloc correcte!


PDF DESCARREGA’T LA PROGRAMACIÓ DEL MES DE SETEMBRE

PDF DESCARREG​A’T LA PROGRAMACIÓ DEL MES D’OCTUBRE

 

Planifiquem la intensitat de les sessions per treballar cada setmana amb un objectiu concret. Entrenem tots els nivells necessaris (aeròbic, anaeròbic, muscular) en tots els entorns (pla, muntanya, pujada, baixada) per millorar el rendiment. Et recomanem portar el monitor cardíac (pulsòmetre).

 

Què és l’spinning?

L’spinning prové del verb To spin, que significa girar. És una modalitat d’exercici que es basa en la bicicleta estàtica tradicional però que utilitza una tecnologia més avançada. Es va popularitzar a Estats Units a la fi dels anys 80 i en l’actualitat s’ha estès per tot el món.

 

Aporta molts beneficis, doncs ajuda a cremar calories i colesterol, reforça el sistema cardiovascular i el sistema respiratori, disminueix la pressió arterial, enforteix els músculs dels membres inferiors, millora la distribució de la sang i tonifica els glutis entre altres avantatges. L’spinning (o cycle indoor) no requereix una gran capacitat d’equilibri ni de coordinació, a diferència d’altres pràctiques aeròbiques. A més, pot fer-se en grup, ja que les bicicletes són fixes.

 

T’esperem!

Spinning