CAT / CAST
Facebook CET10 Twitter CET10 LinkedIn CET10 Google +

Servei de fisioterāpia

Més info


Al CEM Maresme volem ajudar-te a millorar la teva salut. Per aquest motiu, t'oferim un servei de fisioteràpia on podràs obtenir el tractament més adient per al benestar de la teva musculatura o per la teva rehabilitació.


Mail INFORMA'T SENSE COMPROMÍS A INFO@CEMMARESME.COM


Les diferents tècniques amb les quals treballem són les següents:

Teràpia manual


El tractament de les condicions neuro-múscul-esquelètiques disfuncionals de l'ésser humà, mitjançant manipulacions musculars i articulacions analítiques basades en l'estudi biomecánic de les mateixes, incloses les d'alta velocitat i curt rang de moviment.  

Massatge terapèutic, esportiu i relaxant

El massatge és una forma de manipulació de les capes superficials i profundes dels músculs del cos utilitzant diverses tècniques. Els massatges ajuden a millorar les seves funcions en processos de curació, a disminuir l'activitat reflexe dels músculs, a inhibir la excitabilidad motoneuronal i promoure la relaxació i el benestar.

Tècniques miofascials

Totes aquelles tècniques fisioteràpiques destinades al tractament del dolor d'origen miofascial (muscular i fascial). 

Ventoses

Es tracta d'un dels mètodes terapèutics empleats en la Medicina Tradicional Xina amb la finalitat de provocar determinats estímuls cutanis i tissulars mitjançant la producció del buit.

Punció seca

La tècnica consisteix en una punció del múscul amb una agulla estèril d'acupuntura amb l'objectiu de destruir la placa motora, disminuint el dolor i produint una relaxació muscular reflecteix amb augment de l'elasticitat muscular. 

Embenatge Neuromuscular (kinesiotaping)

Consisteix en l'aplicació de cintes de cotó amb un adhesiu acrílic usades per tractar lesions d'atletes i altres trastorns físics com a contractures, dolors articulessis i correcció postural. També poden ser utilitzades per al drenatge limfàtic i reduir els hematomes.

Reeducació Postural

Consisteix en la realització d'una sèrie d'exercicis progressius d'estirament global cridats postures. És un mètode de fisioteràpia suau, progressiu i actiu, aplicable en qualsevol edat. 

Rehabilitació de pròtesi

Diferents tècniques de fisioteràpia per tornar a recuperar la forma física, disminuir el dolor i augmentar la qualitat de vida. 

Readaptació

Consisteix en la preparació de l'esportista per poder tornar a realitzar el seu esport després d'una lesió. És l'últim pas en una lesió abans que l'esportista torni a estar al nivell per competir.

Neurodinàmica

Tècnica manual que el seu objectiu és la mobilització del sistema nerviós perifèric, ideal per a patologies d'origen neural.


T'hi esperem!