Aprofita aquesta promoció del CEM Maresme per aquest mes de gener i gaudeix d’uns avantatges únics!

Del 14 al 31 de gener porta'ns un amic/ga i aconsegueix 1 mes GRATIS!

 • QUÈ GUANYES?
  Soci
  : 1 mes GRATIS
  Amic/ga: matrícula + 1 mes GRATIS superant el repte de febrer

 • QUÈ CAL FER?
  Del 14 al 31 de gener de 2019 porta’ns un amic/ga.

 • EN QUÈ CONSISTEIX EL REPTE:
  Volem que mantinguis la motivació d’inici d’any al llarg de tots els mesos i adquireixis l’hàbit de fer esport de manera regular. Per això, et premiem si aconsegueixes el repte de venir 2 dies / setmana al gimnàs. Demana als tècnics de classe que et segellin la targeta.

 • COM FUNCIONA?
  Quan l’amic/ga es dongui d’alta, li entregarem una targeta. Cada cop que vingui durant el mes de febrer, haurà de demanar al tècnic de sala fitness o piscina que li posin la data i segellin la casella de la targeta. Un cop tingui la targeta completada, caldrà que vagi a la recepció a entregar-la i tramitar el mes de regal.

 • CONDICIONS:
  Soci:
  promoció exclusiva per a abonats/des amb data d’alta fins el 13/1/19. Si portes un amic/ga com a soci/a de Bac de Roda tindràs el mes de juny gratuit
  Amic/ga: pagament de 25€ en concepte de quota, matrícula a 0€ i, en cas d’aconseguir el repte de febrer, mes de juliol gratuït.
  *Permanència mínima de 6 mesos.

Per a més informació, consulta tots els detalls a la recepció del nostre centre 😉

VINE I COMENÇA L’ANY AMB FORÇA!

Gimnasio municipal Maresme

Gaudeix de la Super Promo de 2019!

Deixa’ns les teves dades i les del teu amic/ga per beneficiar-vos! En breu ens posarem contacte amb vosaltres.

Nom i cognoms SOCI/A

Email o Telèfon SOCI/A

Nom i cognoms NO SOCI/A

Email NO SOCI/A

Telèfon NO SOCI/A

Comentaris (si tens més amics interessats, deixa'ns les seves dades aquí)

He llegit i accepto la política de privacitat

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (CET10 CLUB – AEN JUPITER S. MARTI, UTE). Finalitats: a) Activitats comercial per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.

Veure aquí la política de privacitat