Serveis de fisioteràpia

Al CEM Maresme volem ajudar-te a millorar la teva salut. Per aquest motiu, t’oferim un servei de fisioteràpia on podràs obtenir el tractament més adequat per al benestar de la teva musculatura o per a la teva rehabilitació. Les diferents tècniques amb les quals treballem són les següents:

 • TERÀPIA MANUAL

  El tractament de les condicions neuro-múscul-esquelètiques disfuncionales de l’ésser humà, mitjançant manipulacions musculars i articulars analítiques basades en l’estudi biomecànic de les mateixes, incloses les d’alta velocitat i curt rang de moviment.

 • MASSATGES TERAPÈUTICS, ESPORTIUS I RELAXANTS

  El massatge és una forma de manipulació de les capes superficials i profundes dels músculs del cos utilitzant diverses tècniques. Els massatges ajuden a millorar les seves funcions en processos de curació, a disminuir l’activitat reflexada dels músculs, a inhibir la excitabilitat motoneuronal i promouen la relaxació i el benestar.

 • TÈCNIQUES MIOFASCIALES

  Totes aquelles tècniques fisioterapèutiques destinades al tractament del dolor d’origen miofascial (muscular i facial).

 • VENTOSES

  Es tracta d’un dels mètodes terapèutics empleats a la Medicina Tradicional Xina amb la finalitat de provocar determinats estímuls cutanis i tissulars mitjançant la producció del buit.

 • PUNCIÓ SECA

  La tècnica consisteix en una punció del múscul amb una agulla estèril d’acupuntura amb l’objectiu de destruir la placa motora, disminuint el dolor i produint una relaxació muscular reflectida amb augment de l’elasticitat muscular.

 • EMBENATGE NEUROMUSCULAR (KINESIOTAPING)

  Consisteix en l’aplicació de cintes de cotó amb un adhesiu acrílic usades per tractar lesions d’atletes i altres trastorns físics com contractures, dolors articulars i correcció postural. També poden ser utilitzades pel drenatge limfàtic i reduir els hematomes.

 • REEDUCACIÓ POSTURAL

  Consisteix en la realització d’una sèrie d’exercicis progressius d’estirament global anomenats postures. És un mètode de fisioteràpia suau, progressiu i actiu, aplicable a qualsevol edat.

 • REHABILITACIÓ DE PRÒTESIS

  Diferents tècniques de fisioteràpia per tornar a recuperar la forma física, disminuir el dolor i augmentar la qualitat de vida.

 • READAPTACIÓ

  Consisteix en la preparació de l’esportista per poder tornar a realitzar el seu esport després d’una lesió. És l’últim pas en una lesió abans que l’esportista torni a estar al nivell per competir.

 • NEURODINÀMICA

  Tècnica manual que té per objectiu la mobilització del sistema nerviós perifèric, ideal per a patologies d’origen neural.

T’esperem!

Informa’t!

 

Deixa’ns el teu correu electrònic i en breu ens posarem en contacte amb tu.

Email

 
Accepto l'avís legal
 

 
Veure aquí l'avís legal